A 17 éves texasi Maci Currin bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint akinek a leghosszabb lába van nemcsak a nők, hanem a tinédzserek körében is.

A Fox News azt írja, hogy a Maci Currinnak a lábai - a Guinness számításai szerint - 134, illetve 135 centisek. Bár büszke rá, gyerekként mindig ugratták magassága miatt. Állítása szerint sosem a lábai miatt piszkálták, hanem azért, mert magasabb volt mindenkinél, de egy idő után nem érdekelte, hogy mit gondolnak róla.

null

null

Azt is elmondta, hogy napi küzdelmet jelent, hogy ne verje be a fejét, amikor bemegy az ajtón, amikor beszáll az autóba, vagy amikor ruhát keres magának, ellenben hatalmas előny az iskola röplabdacsapatban.

Maci Currin reméli, hogy minden magas nő ajándéknak tekinti hosszú lábait. Az Egyesült Királyságba szeretne menni főiskolára, illetve a hivatásos modellek között is a legmagasabb szeretne lenni. 

null

null

A tinédzsernek az egyik videómegosztón 1,6 millió követője van, melyen gyakran oszt meg videókat hosszú lábaival kapcsolatban és ambicióit a kifutót illetően.