Az amerikai It'll Be Pizza pizzakészítő cég több pizzájába kerülhettek borotvapengék augusztus 1. és október 11. között. Erre akkor derült fény, mikor egy vásárló arról értesítette a készítőket, hogy pengéket talált a pizzájában, majd a hatóságok és a gyártó vizsgálatot indítottak az ügyben - számolt be a BBC.

A halálra rémült vásárló a Hannaford Supermarketet kereste először a pizzájában talált pengék miatt. Az üzletlánc azonnal tájékoztatta a rendőrséget az incidensről, akik vizsgálatot indítottak az ügyben.

A vizsgálat során kiderült, hogy Nicholas Mitchell, az It'll Be Pizza 
egyik alkalmazottja tette a pengéket a szupermarketben kapható pizzákba. Mitchell bűncselekményét biztonsági kamerás felvételik is bizonyítják,  az elkövető indíttatása azonban egyelőre nem ismert.

A férfit azonnal letartóztatták a hatóságok, 

a szupermarketlánc pedig eltávolította polcairól a pizzakészítő összes pizzáját, amelyek az idő alatt készültek, mikor Mitchell ott dolgozott.

Továbbá a Hannaford felfüggesztette az It'll Be Pizzától származó pizzák további beszállítását, amíg nem tudják százázalékosan garantálni a vásárlóik biztonságát.