Hiába nyert másfél milliárd forintnyi pénzt két férfi Angliában, nem kapják meg

Vágólapra másolva!
A 33 éves Jon-Ross Watson és a 37 éves Mark Goodram 4 millió fontot, azaz több mint másfél milliárd forintnyi összeget nyert kaparós sorsjeggyel Angliában, azonban a szerencsejátékot működtető cég nem akarja kifizetni nekik az összeget, mondván, hogy olyan bankkártyával fizettek, melyhez nem volt jogosultságuk.
Vágólapra másolva!

Az ügy bíróság előtt is van, a cég nem hajlandó fizetni, mert szerintük nem volt engedélyük Joshua Addymantől, hogy használhassák kártyáját - írja a Mirror. Az eset még tavaly történt.

null

null

Goodramnek és Watsonnak hétfőn kellett megjelennie a boltoni koronabíróságon. A védőmaszkot viselő Watson tagadta a csalás vádját és állította, hogy jogosult volt használni a fizetőeszközt. A probléma abból adódik, hogy

állítólag hamis nyilatkozatokat tettek a cég felé a sorsjegy birtoklásával és a nyeremény követelésének jogosultságával kapcsolatban.

null

null

A másik férfinek hasonló váddal kell szembenézni, de őt nem jelent meg a bíróságon koronavírus tünetek miatt. Az ő meghallgatása november 10-én lesz.

null

null

A bírósági ügy akár három évig is eltarthat majd, a következő tárgyalás következő év október 13-án lesz. Watsont óvadék ellenében elengedték.