A 72 éves Bill Duncan és felesége, a 70 éves Anne ismét házasságot kötött a skóciai Aberdeenben, miután a férj demenciában szenved, és elfelejtette, hogy már egyszer összeházasodtak.

A férfi meg volt győződve arról, hogy felesége az új barátnője. Húsz éve vannak együtt, tizenhárom éve házasok. A nő azt mondta, hogy férje addig kérdezgette, hogy hozzámegy-e feleségül, hogy végül újra házasságot kötöttek egy kertben tartott ceremónia keretében a család és barátok előtt. A feleség szerint férjének fogalma sem volt arról, hogy már házasok.

null

null

A beteg férfi a felesége nevét sem tudja már egy ideje, mindig kedvesemnek szólítja. Egy gyerekük van. Első házasságkötésük után három évvel jelentkeztek Bill Duncannél a problémák, amikor elkezdett máshogy viselkedni és elfelejteni dolgokat, majd elmentek orvoshoz, ahol érkezett a lesújtó hír, hogy a férfi demenciában szenved. 

Azóta felesége viseli gondját férjének, aki lassan elfelejti a kedves közös emlékeket, és a sétálással is küszködik - írja a Fox News.