Több mint kétszáz napig nem találkozhatott személyesen egy idős amerikai házaspár, múlt csütörtökön azonban újra megöllehették egymást. Megható videón Josph és Eve újraegyesülése.

Több mint 200 nap után ölelhette meg egymást újra egy idős amerikai házaspár egy floridai otthonban - írja az ABC News. Joseph Loreth és felesége, Eve hatvan éve házasok, de a találkozásukról készült megható videó szerint még mindig tudnak rajongani egymásért.

A cikk szerint Joseph éppen egy műtét utáni rehabilitáción volt, amikor felesége is bekerült az intézménybe. Elővigyázzatosságból azonban a házaspár nem találkozhatott személyesen, amíg a nyolcvan éves férfi teljesen fel nem épült a műtétből. 

Az ebédlőben várta Josephet

Eve és Joseph ezért 215 napon át csak telefonon, illetve egy üvegablakon keresztül beszélhetett egymással.

Egészen múlt csütörtökig, amikor is az otthon dolgozói megszervezték a találkozójukat, a megható pillanatról pedig egy videót is közzétettek az otthon közösségi-oldalán.

Ahogy az egyik dolgozó elmondta, Eve nagyon izgatott volt, már elöző este sem aludt, reggel pedig az étkezőben várta Josephet. A találkozásnál mindketten elérzékenyültek és többször is elmondták, mennyire hiányzott nekik a másik.

Joseph meg is jegyzi, hogy valamit csak jól csinált az elmúlt hatvan évben.