Donald Trump ügyvédje, Rudy Giuliani már a Delaware-i Állami Rendőrséggel is konzultált a demokrata elnökjelölt, Joe Biden fiának botrányával kapcsolatban, Hunter Biden laptopján ugyanis "sokkoló anyagokat" találtak. Giuliani szerint ez a botrány túlmutat a külföldi befolyásolásokon és az esetleges megvesztegetéseken is. Az ügyvéd szexuális aberráltságról beszélt Hunter Biden anyagaival kapcsolatban. Bizonyítékait átadta a rendőrségnek.

Rudy Giuliani egy szöveges beszélgetésre utalt, mely Joe Biden és fia között jött létre. A korábbi New York-i polgármester azt állítja, hogy egy meg nem nevezett 14 éves lány is része a beszélgetésnek, illetve a fotóknak, melyet Hunter Biden gépén találtak. Giuliani a Newsmax TV-nek bemutatott egy részletet a beszélgetésből, mely szerint Hunter Biden helytelenül járt el a fiatal nővel, de állítása szerint a merevlemezen találtak számos fotót kiskorú lányokról is - olvasható a Newsmax.com oldalon.

Giuliani a Delaware-i Állami Rendőrségnek átadta hétfőn a bizonyítékait. Ugyanakkor elmondta, hogy nagyon kényelmetlenül érzik magukat amiatt, hogy ezeket a kiskorú lányokat nem óvták meg. Hozzátette, hogy ha megnézné ezeket a képeket a merevlemezen és nem jelentené a rendőrségen, ha bűnüldöző szerv tagja lenne, bűncselekményt követne el, hozzátéve, hogy ha csak egy sima állampolgár lenne, akkor pedig egy szörnyű ember lenne  - idézi a Newsmax az ügyvédet.

Giuliani szerint ezeknek a képeknek nem lett volna szabad ott lennie, és tragikus lenne, ha a rendőrség nem kezdene ezzel semmit. A Hunter Biden laptopján felfedezett anyagokkal kapcsolatban azt mondta, hogy ez valószínűleg a legsúlyosabb botrány, amit valaha látott. 

Azt is elmondta, hogy a baloldali média kerüli a témát, mert az végzetes, halálos csapást jelent Biden jelöltségére, akit ezért a történetért bíróság elé kellene állítani.

Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, Hunter Biden a Delaware állambeli Wilmingtonban a The Mac Shop nevű laptopszervizben hagyta három gépét is. A hely tulajdonosa azonban az egyiknek a merevlemezét lemásolta és átadta az FBI-nak. A kiszivárgott információk bizonyíthatják a Biden család ukrajnai, oroszországi és kínai korrupciógyanús ügyleteit.

A Videán elindult a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a negyedik videó: