A 26 éves modell és inluenszer, Ansley Pacheco védte meg családját, amikor betörők rájuk támadtak otthonukban. Csak egy trikó és egy bugyi volt rajta, így fogott pisztolyt a betörőkre. 

A modell éppen a hálószobában volt hétéves fiával, míg férje az éppen náluk tartózkodó vendégeikkel volt a nappaliban miami lakásukban. A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy két álarcos férfi behatol ingatlanjukba gépfegyvereikkel.

A férfiakat a földre parancsolták, fejükre mutatva a fegyverrel, majd értékes dolgok után fürkésztek - írja a Daily Star.

Egy másik kamera pedig azt mutatja, ahogy a modell félig felöltözve pisztolyt ragad, és a hálószoba ajtó mellett áll, majd azt kiáltja, hogy ne lőjj, itt van a fiam,

de pillanatokkal később tüzet nyitnak a betörők, eltalálva az ágy fejtámláját, a wc-ajtót és a TV-képernyőt. Két férfi a család segítségére sietett, majd a betörők elhagyták a helyszínt néhány értékes ékszerrel és órával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

• ☀️ @bikinisbyyas • Discount Code: Ansley10

(@ans_leey) által megosztott bejegyzés,

A történtekre visszaemlékezve, Ansley azt mondta, hogy amikor a fürdőszobában volt, hallotta a zajt, majd az éjjeliszekrényből kivette fegyverét. Kinyitotta az ajtót és szemtől szemben ott állt az egyik betörő, aki azt mondta, hogy tegye le a fegyvert, de ő nem tette le. A betörők hét-nyolc lövést adtak le ezek után. Megölhettek volna engem és a fiamat is, mondta, hozzátéve, hogy a lövések éppenhogy csak a fia feje felett szálltak el. Csak azt tudtam, hogy valamit tennem kell, az első gondolatom az volt, hogy fegyvert ragadok és megvédem a férjemet és a fiamat - nyilatkozta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@miamiafboutique

(@ans_leey) által megosztott bejegyzés,

A népszerű modellnek 140 ezer követője van Instagramon.