Egy 28 éves virginiai férfi meg akarta választani a nemét, és talált is az interneten egy orvost, akinek nagy volt a tapasztalata, és ingyen vállalta a műtétet. A beavatkozás után az orvos azt mondta neki, hogy valójában kannibál és meg fogja enni a levágott heréit.

A férfi az interneten ismerkedett össze az 53 éves Bob Lee Allennel, aki orvosnak hazudta magát. Azt állította, hogy 15 éves tapasztalata van, és akár ingyen is megműti a férfit.

A férfi ezért Virginiából Dallasba utazott az álorvoshoz, akinek a segítségére volt a társa, Thomas Gates is. A több órás műtét közben a páciens végig ébren volt, csak helyi érzéstelenítőt kapott.

A beavatkozás után az álorvos nevetve mondta neki, hogy ő valójában egy kannibál és meg fogja enni a levágott heréit.

Az álorvos és a segédje úgy bukott le, hogy a megműtött férfi még másnap is erősen vérzett. Bevitték egy kórházba, de odafelé az álorvos megfenyegette, hogy ha elájul, akkor egyszerűen csak kiteszik az autóból és otthagyják meghalni.

A férfi végül az orvosoknak bevallotta, hogy mi történt. Utána értesítették a rendőrséget, akik a múlt héten elfogták a két férfit. Az erdei házban, ahol műtöttek több emberi herét is találtak a hűtőben és a fagyasztóban. A két álorvost letartóztatták - írja a The Oklahoman