Veszély fenyegeti a közösségi oldalon aktív nőket: szexi fotóik könnyedén valamelyik internetes pornóoldalon köthetnek ki. Az utóbbi időben több lány is áldozatául esett a csalóknak, akik egy híres fehérneműcég képviselőinek adják ki magukat, így lopnak intim felvételeket - írja a Bors, a Daily Mail alapján.

Egy 18 éves lányt, Jordyn Hagan Gauntot is az Instagramon kereste meg egy nő, aki azt állította, egy luxus fehérneműcéget képvisel, és modellmunkát ajánlanának neki. Ehhez azonban egy internetes válogatón kell részt vennie. A lány mit sem sejtve, izgatottan készült a webkamerás castingra, amelyen naivan követte az instruktor utasításait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love the accidental shots @cbates

@ jordyncharnette által megosztott bejegyzés,

Arra kértek, vegyem le a fehérneműmet, hogy meg tudják nézni, milyen a testtípusom, és mutassam meg magam meztelenül- mesélte a fiatal lány.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@stephans.lens

@ jordyncharnette által megosztott bejegyzés,

Sosem modellkedtem előtte... De amikor rákérdeztek, hogy ott van-e a barátom, és ha igen, tudnánk-e smárolni a kamera előtt, azt válaszoltam, hogy "nem", és kikapcsoltam a hívást- folytatta Jordyn.

Ráadásul a tinédzser több barátnőjének is ajánlotta a válogatót, akik szintén áldozatul estek. Jordyn pedig most attól tart, hogy a róla készült felvételek az interneten landolnak majd, amire a rendőrség szerint is van esély.

A rendőrök azt mondták, készüljek fel arra, hogy valamelyik pornóoldalon is kiköthetnek a felvételek- zárta történetét a tinédzser lány, aki azért állt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a nők figyelmét a veszélyekre.