Semmit sem tett az 52 éves Rebecca Greenwood, miközben nagyobbik fia halálra verte öccsét. Most mindkettejük ellen gyilkosság miatt nyomoznak - számolt be az esetről a Bors.

Múlt csütörtökön tárcsázta a rendőrséget az édesanya az amerikai Tennessee államban, aki akkor azt mondta, hogy Sayeed nevű autista fia elesett zuhanyozás közben, és beütötte a fejét.  Majd tovább magyarázta, hogy a 14 éves fiú bátyja, David felsegítette sérült öccsét, akit közösen megtöröltek, aztán miután megbizonyosodtak róla, hogy a fiú jól van, elmentek meginni valamit a közeli kocsmába. Másnap reggelre Sayeed nem reagált.

A rendőrök és az orvosszakértők kivizsgálták az esetet, ami során kiderült, hogy a kamasz fiún felfedezhető sérüléseknek semmi köze egy eséshez. Greenwoodot ezért kikérdezték, aki aztán bevallotta, hogy végignézte, ahogy David megüti, és fejbe rúgja Sayeedot. 

A nő állítása szerint megpróbálta megkérni nagyfiát, hogy álljon le, de aztán inkább otthagyta őket. David ezután szintén vallomást tett, de csak annyit mondott, hogy verekedtek, és a testvére nem sérült meg súlyosan szerinte.