Halloween töklámpások, fekete macskák, kísértetek, ijesztgetések időszaka. De vannak akik kicsit tovább mennek, és nem riadnak vissza a fejnélküli holttestek, láncfűrészes mészárlások megjelenítésétől sem. Így van ezzel az a kelet-dallasi férfi is, aki egy brutális horrortanyát rendezett be kertjében, ahova még a rendőröket is többször riasztották - írj a dallasobserver.com.

Steven Novak helyi művész végigment a szörnyűségek skáláján, és ezt a szomszéd rendőrség is igazolni tudja.

Mindig vevő voltam az olyan tréfára, mint a repülő szellemek, vagy éppen egy több mint két méteres hó szobor, így nyilvánvaló volt, hogy ha halloweenra csinálok valamit, akkor annak hiperreálisnak kell lennie - nyilatkozta Novak.

Nem fényekre vagy ködgépekre gondolok, hanem valami olyasmire, ami igazán megrémíti az embereket a sötétben sétálva. Tehát szétszortam néhány próbabababát, és szétlocsoltam több mint 75 liter művért.

Steven Novak otthona igazi horrorshow lett:

  • A kertjében az egyik bábú szétlapított fejjel fekszik, egy széf végezte ki,
  • a tetőn egy másik bábú véres fejéből egy kard áll ki,
  • de vannak a kertben műanyag ládában úszkáló koponyák,
  • talicskából kiboruló emberi maradványok,
  • és van olyan bábú, amiből egy láncfűrész áll ki.

A legbüszkébb a talicskára vagyok, ami úgy néz ki, mint ha valaki sikertelenül szeretett volna eltűntetni egy holttestet.Egyszer egy gyerek sétált erre, és megkérdezte, hogy mi történt velük? Azt mondtam, hogy túl sok cukorkát ettek.

Nagyon sokat esett mostanság, ezért reggelente meg kell locsolnom a testeket, eleinte meglepődtek a kocogók és a kutyát sétáltatók amikor elhaladtak a házam mellett.

- mondta az alkotó.

A szomszédok azt mesélték, hogy sokszor láttak rendőrautót a házam előtt. Én eddig csak kétszer találkoztam velük. Azt mondták, hogy szerintük klassz, és csak azért jöttek ki, mert kötelesek kijönni, ha panasz érkezik.