Megdöbbentő eset történt Chicagóban, ahol két nő több tucatszor megszúrt egy biztonsági őrt. A testvérek azért lettek mérgesek, mert megkérték őket, hogy a boltban viseljenek maszkot. Az őr csodával határos módon túlélte a támadást.

Brutális támadás történt Chicagóban vasárnap, ahol két nő megkéselt egy biztonsági őrt. A férfit azért támadták meg, mert azt kérte a testvérpártól, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseknek megfelelően viseljenek maszkot és fertőtlenítsék kezüket - írja a Fox News

Emiatt a két nő a 32 éves férfit 27-szer megszúrta. 
Miután az őr szólt nekik, hogy maszk kell ahhoz, hogy bemehessenek a boltba, a 21 éves Jessica Hill és a 18 éves Jayla Hill a hajánál fogva a földre rántotta a férfit, majd folyamatosan ütni kezdték, és már ekkor is szurkálták. 

Ezután a két nő az őrt egy szemetesládába akarta tenni, aki még ekkor is a boltban tudta tartani támadóit. 

A férfi csodával határos módon túlélte az esetet, igaz, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Mindkét nőt elfogta a rendőrség, akiknek kisebb sérülései voltak.

Mary Marubio bírónő azt mondta, hogy az eset rémisztő. A két nő gyilkossági kísérlet vádja miatt áll bíróság elé, a két nő ügyvédje szerint a támadás önvédelem volt, és enyhítő körülményként említette, hogy bipoláris zavaruk is van.