Egy coloradói férfi azért vesztette el a lottónyereményét, mert nem küldte el postán a szelvényét, a játékterembe pedig nem tudott személyesen bemenni, mivel a koronavírus-járvány miatt az bezárt.

A Fox News információi alapján Colorado államban, Denver városában, még tavasszal Peter Bayley 1500 dollárt nyert lottón, de a koronavírus-járvány miatt a játékterem április 6-án, ideiglenesen bezárt, ő pedig nem küldte el postán a szelvényét, hanem úgy határozott, hogy vár addig, ameddig újranyitnak.

Ez meg is történt április 30-án, azonban mikor bevitte a szelvényt, kiderült, hogy a határidő 3 nappal lejárt. Bayley így elvesztette a nyereményét, pedig állítása szerint más el is tervezte, hogy a pénzből a feleségével közösen utazni fog.

A férfi több hónap elteltével most azért állt a kamerák elé, hogy figyelmeztessen mindenkit a határidők betartásának a fontosságára. Értékelése szerint az egész az ő hibája, legközelebb megpróbál figyelmesebb lenni. Megszólaltatták az lottóház szóvivőjét, Meghan Dougherty, aki elmondta, sajnálatos ami történt, de a határidők mindenkire egyformán vonatkoznak, így Bayley úr esetében sem tudtak kivételt tenni.