Az ACB News információi alapján a nevadai Las Vegas egyik külvárosában lezuhant egy repülőgép, aminek következtében a két utasa szörnyethalt.

Csütörtök este Vegas egyik külvárosában lezuhant egy kisrepülőgép, amely becsapódott egy építkezési terület kerítésébe. A gép két utasa a helyszínen meghalt.

Az esetnek szemtanúja volt a helyszínen parkoló férfi, Bruce Langson, aki a terület tulajdonosa. A kigyulladt repülőgép füstjétől enyhe füstmérgezést kapott, és néhány órára ezért kórházba szállították. Elmondása alapján akart volna segíteni az utasokon, de már semmit sem tehetett, igazából csak a nagy füstfelhőt látta. Bruce Langsonnak egyébként óriási szerencséje volt, hogy füstmérgezéssel megúszta a dolgot, ha picit arrább zuhan le a gép, akkor ő sem éli azt túl.

Az egyelőre nem világos, hogy a gép miért zuhant le, de az biztos, hogy az üzemanyagtartály felrobbant.A hatóságok az áldozatok nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit közöltek, hogy Las Vegas-i lakosok, a város repteréről szálltak fel és a San Diego melletti El Cajonba tartottak.