Évekig élt együtt négy, értelmi fogyatékos testvérpár az anyjuk bomló holttestével. A nő testvére szerint az sem kizárt, hogy a gyerekei végeztek vele.

Évekig élt együtt négy testvér az anyjuk bomló holttestével a Nashville-i házukban - írja a Bors a People cikke alapján

Az esetre úgy derült fény, hogy a családhoz kihívták a rendőröket, mert már jó ideje elmaradtak a lakbér fizetésével. A kiérkező egyenruhásokat azonban ledöbbentette, amit a házban találtak: az emeleti szobában ugyanis egy ruhakupaccal fedett bomló holttest volt. 

Az 56 éves nő halálának idejét már lehetetlen pontosan megmondani, de a szakértők szerint a holttest több éve lehetett a szobában. A cikk szerint a 30 év körüli, értelmi fogyatékos testvérek anyjuk kérésének tettek eleget azzal, hogy magára hagyták a szobájában.

Évek óta nem látta a testvére

– Nagyjából két éve nem hallottam a testvérem felől, pedig többször elmentem hozzájuk. 

Akkor az unokaöccseim és unokahúgaim mindig azt mondták, hogy az anyjuk épp alszik, valahogy sosem találkozhattam vele.  Biztos vagyok benne, hogy amikor telefonáltunk, nem ő beszélt, inkább az egyik lánya utánozta a hangját. Folyamatosan hazudtak nekem - mondta a lapnak a nő testvére.

Anthony azt sem tartotta kizártnak, hogy a testvérét valamelyik gyerek ölte meg, de erre a holttest állapota miatt lehetetlen bizonyítékot találni.