Keresztényellenes fordulat következhet, amennyiben Joe Biden, a demokraták jelöltje győz az amerikai elnökválasztáson - nyilatkozta Franklin Graham tiszteletes a Newsmax TV-nek szombaton. 

Attól tartok, hogy Biden győzelme esetén olyan támadás következhet a keresztény vállalkozások ellen, mint az Obama-adminisztráció idején - mondta Graham a televíziós csatorna American Right Now című műsorában.

Véleményem szerint a demokrata jelölt elnökké választása esetén hasonló jellegű támadásokat fogunk látni a keresztény vállalkozások, és a keresztény szervezetek ellen. Ez várható - fűzte hozzá. Úgy gondolom, hogy célkeresztbe fognak kerülni az egyházak, amiket erőteljesen támadni fognak - egészítette ki a korábbiakat. 

Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje lehajol egy maszkértForrás: Getty Images/Drew Angerer

A keresztény egyházakat, és a hozzájuk köthető humanitárius és szociális tevékenységet folytató szervezeteket megpróbálják megadóztatni, és bezárni.  A kár bekövetkezett, és most csupán arról van szó, hogy megakadályozzuk, hogy ez a folyamat tovább folytatódjon - emelte ki. 

Nem tudom, sikerül-e valaha visszaszereznünk Amerikát, de én mindenesetre továbbra is folytatom a munkát, és tovább prédikálok - mondta.

Hazánknak szívátültetésre van szüksége, és ez csak Jézus Krisztusnak és a hitnek köszönhetően történhet meg - zárta gondolatait Graham.

A Videán folytatódott a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a nyolcadik videó.