Holtan találtak egy kislányt a rendőrök, miután a nevelőanyja értesítette a hatóságokat. Később kiderült, hogy a texasi nő rendszeresen szegecses nadrágszíjjal verte a kicsit.

Szegecses nadrágszíjjal verte rendszeresen nevelt lányát egy texasi nő, a kislány belehalt a bántalmazásba - írja a Bors a People cikke alapján.

A 40 éves Jessica Bundren kedden hívta a rendőröket, és azt állította, hogy a nevelt lányának megállt a légzése. A kiérkező rendőrök a kislány testén több korábbi sérülést is találtak, a nő pedig bevallotta, hogy szegecses nadrágszíjjal szokta fegyelmezni a gyereket.  

Bundren a tragikus estéről azt mondta, hogy a kislány lefekvés előtt leesett a lépcsőn, majd mikor később ránézett a szobájában, már nem lélegzett. A nő végül bevallotta, hogy ezen az estén is szíjjal verte a kicsit, mert az nem akart lefeküdni. A kislány ezután bepisilt az ágyba, Bundren ezért arra kényszerítette, hogy a földön aludjon. 

A nőt letartóztatták, a későbbi vizsgálatok pedig kiderítették, hogy a kislány testén talált sérülések egyeznek a szíjon található szegecsek formájával, a nő rendszeresen kínozta a gyereket.