Maratoni hosszúságú sugárkezeléssel sikerült megmenteni a modell életét

Victoria DeHart Vesce
Vágólapra másolva!
Egy maratoni hosszúságú, 28 körös sugárkezeléssel sikerült megmenteni egy fiatal modell életét, miután kiderült, hogy egy nagyon ritka daganatos betegségben szenved. A 28 éves Victoria maranadó halláskárosodást szenvedett.
Vágólapra másolva!

Egy maratoni, 28 körös sugárkezeléssel sikerült megmenteni a Nachville-ben született Victoria DeHart Vesce életét - írja a Bors a Duke Health beszámolója alapján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sandy . . @jmichaelwalker

(@victoriavesce) által megosztott bejegyzés,

A cikk szerint a 27 éves modell az első tüneteket még 2016-ban észlelte magán, elsőként csak a füle csengett, illetve néha elment a hallása. Ennek a hölgy akkor nem is tulajdonított nagy jelentőséget,

csak akkor fordult orvoshoz amikor már migrénes fejfájás is kínozni kezdte.

Az orvos akkor azt mondta Victoriának, hogy egy fertőzésről van szó és antibotikumot írt fel neki.

Halláskárosodást szenvedett

Az egyre súlyosbodó tünetek miatt azonban a hölgy végül felkeresett egy fül-orr-gégész szakembert, aki már már egy CT-t is készített. Ekkor derült ki, hogy

Victoriának egy rendkívül ritka rákos betegsége van.

A nyaki főgyűjtőér kémiai érzősejtjeiből kiinduló daganat növekedése közben roncsolta a hallásért, az egyensúlyérzetért, az arcizmok mozgatásáért, a beszédért és a nyelésért felelős idegeket is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My vibe is on do not disturb ☀️ @savannahboats

(@victoriavesce) által megosztott bejegyzés,

Victoria életét végül egy műtéttel, majd egy 28 körös sugárkezeléssel sikerült megmenteni, a jobb fülére azonban 90 százalékos halláskárosodást szenvedett.