Könnyekig hatódott egy atlantai anyuka, amikor meglátta, mit hagytak házuk előtt a szomszéd gyerekek. Courtney Thomas rákos kislánya megóvása miatt úgy döntött, hogy idén halloweenkor kihagyják a „Csokit vagy csínyt?" szokást, és nem osztogatnak az utca jelmezbe öltözött gyerekeinek cukrot - olvasható a Bors beszámolójában.

A nő még egy táblát is kitett az udvarukra, amelyre a következőt írta:

NE HARAGUDJATOK, NINCS CSOKI. RÁKOS A GYERMEKEM. JÖVŐRE TALÁLKOZUNK.

Apró betűvel még kiegészítette az üzenetet: „szuper jelmez, érezzétek jól magatokat!"

Courtney másnap meghatódva osztotta meg a Facebookon élményeit.

Nem tudom abbahagyni a sírást. Ha eddig valaki azt gondolta, reménytelen a mai gyerekek és tinik helyzete, az nagyot tévedett  - kezdte megható beszámolóját az édesanya, aki ezután leírta, hogy a táblát annak a 300-400 gyereknek tette ki, akik a szomszédságban élnek, és akiket nem akart kiábrándítani idén halloweenkor.

Belenéztem a bejárati ajtónál lévő kamera felvételébe, mire azt láttam, hogy gyerekek ácsorognak a táblánk előtt. Később a férjem kiment, és azt látta, hogy a szomszéd gyerekek a tábla alá szórták összegyűjtött édességüket, ezzel jelezve, hogy várják a kis beteg játszótársukat - folytatta Courtney, aki ezután egy képet is mellékelt a beteg kislányáról.

Kérek minden környékbeli szülőt, akik olvassák ezt, mondják el gyermekeiknek, milyen sokat jelentett nekünk és a gyerekeinknek ez a gesztus. Ezek a fiatalok önszántukból, nagylelkűen megosztották a zsákmányaikat velünk, ezzel hihetetlen szeretetet és kedvességet mutattak nekünk. Elképesztő – zárta szavait Courtney Thomas.

A családanya bejegyzését már közel négyszázezren megosztották a Facebookon.

A kommentekből pedig kiderül, hogy ezzel nemcsak ezt az esetet imádják, hanem ahogyan Courtney is írta, nagyot nőtt a szemükben a mai fiatalság.