Kengurukat, zebrákat és nagy mennyiségű kannabiszt foglaltak le a rendőrök egy Toronto közeli farmon. Az akció során 37 embert tartóztattak le - írja a Fox News

Házkutatás során három kengurut és két zebrát is találtak a kanadai rendőrök tavaly nyáron egy Toronto közelében kialakított farmon, miközben illegális kannabisz ültetvények után nyomoztak.

A Green Sweep Proejct nevű akció keretében 37 embert tartóztattak le, 150 millió dollárt értékű kannabiszt, és különböző fegyvereket foglaltak le. 

A hatóságok az akció során olyan területeket vettek célba, ahol feltételezték, hogy az orvosi marihuanát engedélyező szabályokat kijátszva nagymennyiségű drogot termesztenek, majd terítenek az utcákon. 

– Az ilegális termesztés egyre nagyobb probléma York államban, a lakosság rendszeresen tesz bejelentéseket jelentős méretű kül- és beltéri termesztőhelyekről – mondta Jim MacSween. A helyi rendőrkapitány szerint a szervezett bűnözői csoportok kihasználják az elavult szabályozást és óriási haszonra tesznek szert a termesztéssel, a tevékenységükhöz pedig más bűncselekmények is kapcsolódnak.