Lövöldözés volt az egyik Las Vegas-i luxushotel kaszinójában

Daily Life In Las Vegas Las Vegas Nevada U.S.A Circus Circus SLOT MACHINE Travel CITY DAILY LIFE CASINO Gambler Strip area Bellagio hotel Joaquin Gomez Sastre NurPhoto Night view main buildings No People
A lövöldözés a híres Circus Cicus luxushotel kaszinójában történt .
Vágólapra másolva!
 A lövöldözés szombat este történt az egyik legismertebb Las Vegas-i luxusszálloda, a Circus Circus hotel kaszinójában, ahonnan három sebesültet szállítottak kórházba - számolt be a történtekről az ABC NEWS. 
Vágólapra másolva!

A Las Vegas-i ötcsillagos hotelből helyi idő szerint szombat este fél nyolc körül riasztották a rendőrséget azzal, hogy lövöldözés történt a szálloda Adventuredome kaszinójában.

A bejelentés szerint legalább három lövés dördült el.

A mentők és a rendőrség emberei 10 percen belül kiértek a hotelhez, amelynek bejáratait lezárták. Kiderült, hogy két alvilági banda közti nézeteltérés történt.

A vita hevében az elkövető három embert lőtt meg, majd elmenkült a helyszínről, aki után hajtóvadászatot indított a rendőrség, és rövid időn belül el is fogta.

A lövöldözés a híres Circus Cicus luxushotel kaszinójában történt - Illusztráció Forrás: NurPhoto/Joaquin Gomez Sastre/NurPhoto/Joaquin Gomez Sastre

- nyilatkozta a Las Vegas-i Rendőrfőkapitányság szóvivője, aki azt is hozzátette: egy elszigetelt esetről van szó, jelenleg senki más nincs veszélyben, és még vizsgálják, hogy konkrétan mi robbantotta ki a lövöldözést.