A lövöldözés szombat este történt az egyik legismertebb Las Vegas-i luxusszálloda, a Circus Circus hotel kaszinójában, ahonnan három sebesültet szállítottak kórházba - számolt be a történtekről az ABC NEWS

A Las Vegas-i ötcsillagos hotelből helyi idő szerint szombat este fél nyolc körül riasztották a rendőrséget azzal, hogy lövöldözés történt a szálloda Adventuredome kaszinójában.

A bejelentés szerint legalább három lövés dördült el.

A mentők és a rendőrség emberei 10 percen belül kiértek a hotelhez, amelynek bejáratait lezárták.  Kiderült, hogy két alvilági banda közti nézeteltérés történt. A vita hevében az elkövető három embert lőtt meg, majd elmenkült a helyszínről, aki után hajtóvadászatot indított a rendőrség, és rövid időn belül el is fogta.

A lövöldözés a híres Circus Cicus luxushotel kaszinójában történt - IllusztrációForrás: NurPhoto/Joaquin Gomez Sastre/NurPhoto/Joaquin Gomez Sastre

Az embereink a helyszínen három meglőtt személyt találtak, de egyiküknek sem volt súlyos a sérülése. A Központi Egyetemi Kórházba szállították őket, mindhármuk állapota stabil. Egyébként amolyan két banda közti leszámolás történt, és az elkövetőt rövid időn belül, közel a tetthelyhez sikerült az embereinknek elfogniuk- nyilatkozta a Las Vegas-i Rendőrfőkapitányság szóvivője, aki azt is hozzátette: egy elszigetelt esetről van szó, jelenleg senki más nincs veszélyben, és még vizsgálják, hogy konkrétan mi robbantotta ki a lövöldözést.