Egy új dokumentumfilm kapcsán került elő egy szomorú részlet Diana hercegnő és Károly herceg kapcsolatáról - írja a Bors.

Egy új dokumentumfilm elővette a BBC 25 évvel ezelőtt készült nagy interjúját Diana hercegnővel, és ennek kapcsán megkérdezték Penny Thornton asztrológust. Ő annak idején személyesen beszélgetett Dianával arról, hogy vőlegénye az esküvő előestéjén azt mondta neki, hogy nem szereti őt.

Diana hercegnő és Károly herceg esküvőjeForrás: Getty Images/WireImage/Anwar Hussein

Az egyik legsokkolóbb dolog, amit Diana elárult nekem az volt, amit Károly mondott neki az esküvőjük előtt, hogy igazából nem szereti őt. Károly meg akarta ezt osztani Dianával, akire ez pusztító erővel hatott. Ezen a ponton nem akart elmenni az esküvőjére – emlékezett vissza Penny Thornton.

Az 1995-ös interjúban Diana beszámol arról, hogy a Károllyal való házassága alatt mindkettőjüknek volt szeretője. Károly korábbi barátnőjével, jelenlegi feleségével, Camilla Parker-Bowlesszal folytatott viszonyt a házasságuk alatt.

II. Erzsébet királynő, Károly herceg és felesége, CamillaForrás: AFP/Thomas Bregardis

"Hárman voltunk ebben a házasságban, és ez túl zsúfolt volt" – válaszolta Diana arra a kérdésre, hogy a válásukban Camilla szerepet játszott-e. A hercegnő mesélt James Hewitt egykori lovassági tiszttel folytatott viszonyáról is.

Ma, november 14-én ünnepli a 72. születésnapját Károly herceg. A brit trónörököst a világjárvány miatt idén zárt ajtók mögött köszöntik fel.