Megdöbbentő fotókat osztott meg magáról egy 27 éves nő, aki két éven keresztül napi szinten fogyasztott különböző kemény kábítószereket. 

Két éven keresztü minden egyes nap drogozott – főleg heroinozott és kokainozott – egy fiatal nő. A skóciai Fochabers városában élő 27 éves Demi-Nicole Dunlop nem csak a külalakját, de az életét is teljesen tönkretette. Ma azonban büszkén jelentheti ki: sötét múltját maga mögött hagyta. Noha jelenleg is folyamatos kezelés alatt áll, négy hónapja tiszta.

Facebook-oldalán nem csak történetét osztotta meg, de megdöbbentő fotókat is közzétett arról, hogy nézett ki a drogos időszak alatt – ugyanakkor azt is megmutatta, hogy néz ki most. 

A különbség óriási, mintha két különböző embert látnánk.

Demi-Nicole posztjában leírta: függősége kellős közepén teherbe esett. 12 hétig feküdt kórházban, majd megszülte kislányát, Harlynn-t. Noha a baba akkor egészségesnek tűnt, később rosszabbra fordult az állapota. Ő végül a gyámügyhöz került, Nicole nagyobbik gyermekét, a hétéves Hudsont pedig édesanyja neveli.

Nehéz szívvel, de be kell ismernem, hogy jelenleg még nem vagyok képes felnevelni a gyerekeimet.

Demi-Nicole-ról mostanában senki nem mondaná meg, milyen évek állnak mögötte. Tökéletes sminkjében bárki megfordulna utána az utcán:

Korábban egész más volt a helyzet. Akkor inkább elfordultak tőle:

Demi-Nicole azt írta, hogy azért osztotta meg történetét, hogy az minnél több emberhez eljusson, és a lehető legtöbben okuljanak belőle. A posztját eddig 16 ezerszer osztották meg.