Donald Trump a választásról: Amerika történelmének legnagyobb lopása

BIDEN, Joe; TRUMP, Donald Washington, 2020. november 13.
Donald Trump republikánus amerikai elnök támogatói tüntetnek Washingtonban 2020. november 13-án. A felirat jelentése: állítsátok meg a lopást. Trump nem ismeri el Joe Biden demokrata elnökjelölt győ
Washington, 2020. november 13. Donald Trump republikánus amerikai elnök támogatói tüntetnek Washingtonban 2020. november 13-án. A felirat jelentése: állítsátok meg a lopást. Trump nem ismeri el Joe Biden demokrata elnökjelölt győzelmét a november 3-i amerikai elnökválasztáson, és választási csalásra hivatkozva több helyen is bírósághoz fordult. MTI/AP/Jacquelyn Martin
Vágólapra másolva!
Ez egy elcsalt választás volt, 100%, ezt mindenki tudja - idézi az amerikai elnököt a New York Post. 
Vágólapra másolva!

Telefonon adott interjút Donald Trump amerikai elnök a New York Postnak. Az elnököt megkérdezték, hogy elfogadja-e az eredményeket. Azt válaszolta, hogy meglátják, hogyan alakulnak a dolgok, de nehéz belenyugodni, amikor a megfigyelőik nem lehettek jelen a szavazatok számlálásánál.

- mondta. Az elnök meg van győződve arról, hogy ellopták a győzelmét, és többször is rámutatott a Dominion szavazórendszerre, melyet a legtöbb államban használnak, Michiganben és Georgiában is.

Texas állam viszont elutasította, mert ez a rendszer megbízhatatlan.

Trump elmondta azt is, hogy a szoftvert üzemeltető vállalat tulajdonosi és befektetői körének van kapcsolata a demokratákkal, és a cég támogatta a Clinton család alapítványát az Obama-Biden-adminisztráció alatt - írja a lap.

Donald Trump republikánus amerikai elnök támogatói tüntetnek Washingtonban 2020. november 13-án. A felirat jelentése: állítsátok meg a lopást. Forrás: MTI/AP/Jacquelyn Martin

Trump megemlítette azt is, hogy még a kisebb gyűléseire is 25 ezer ember ment el, míg Biden kampányeseményeire senki. A közvélemény-kutatók szerinte közrejátszottak abban, hogy a nagyarányban elveszített államokban elriasztották a támogatókat és a szavazókat is. Szerinte ez nem véletlen volt, hanem ezek korrupt intézmények, kiemelve az ABC-t és a The Washington Postot.

Trump felhozta azt is, hogy

a média mennyire nem foglalkozott Joe Biden fiának, Hunter Bidennek a laptopján talált üzleti ügyeivel kapcsolatos információkkal.

A New York Post azzal fejezi be írását, hogy Donald Trump egy végtelenül következetes elnök volt, aki politikájával amerikaiak millióinak és millióinak tette jobbá az életét.