Brutálisan megkínozta örökbefogadott gyerekét egy amerikai pár

Vágólapra másolva!
Egy amerikai pár több gyereket is örökbefogadott. Az egyiküket megkínozták. Szinte egész nap a pincében tartották, mindössze napi egy órára engedték ki, hogy használja a fürdőszobát. Eközben a kutyájukat mindennel kényeztették, még szülinapi zsúrt is tartottak neki.
Vágólapra másolva!

Ethant és a bátyját, Eddie-t 2007-ben fogadta örökbe Richard és Cynthia Kelly. Később az idősebb fiúról lemondták, mondván, hogy nem tudják kezelni a viselkedését. 9 évvel később,

2016-ban, az akkor 14 éves Ethant

halálhoz közeli állapotban vitték be az egyik alabamai kórházba.

A fiú mindössze 25 kilót nyomott, a kihűlés tüneteit mutatta és több nyílt seb is volt a lábán.

Egy hétig lélegeztető gép tartották, csodával határos módon életben maradt.

A rendőrök nyomozni kezdtek az ügyben. Amikor kimentek a szülőkhöz, a ház felsőbb részein mindent rendben találtak. A párral még két örökbefogadott gyerek lakott együtt, egy fiú és egy lány.

A pincében megtalálták Ethan "hálószobáját".

Az egyik rendőr elmondása szerint nem volt sem ágy, sem matrac benne, az ablakokat bezárták, be volt sötétítve, az ajtón két zár volt, és még egy riasztó is be volt szerelve.

Volt lent egy kamera, ami nem működött. Ezzel az volt a célja a párnak, hogy megfélemlítse a fiút. Azt hitte, hogy mindig figyelik.

A tanúk elmondták a bíróságon, hogy a fiú napi 23 órát töltött a pincében, és csak akkor engedték ki, amikor a fürdőszobát kellett használnia. Törölközőt nem adtak neki, a lenti ablakokon lévő függönyt sem használhatta.

Ethan azt mondta, annyira rossz lelki és fizikai állapotban volt, hogy már azért imádkozott Jézushoz, hogy vessen véget a szenvedéseinek.

A bíróság most 10-10 év börtönre ítélte Richard és Cynthia Kellyt - írja a Crime Online.