A nőt valószínűleg élve temették a földbe, emellett a fején több kisebb sérülést is találtak. A rendőrök továbbította a holttestét boncolásra, aminek még az eredményére várnak. Egy hónappal ezelőtt szintén élve temettek el egy nőt Ukrajnában, ő túlélte és sikeresen kiszabadult  – írja a Mirror.

 A halott nőre félig eltemetve talált rá egy 36 éves férfi, Szentpétervár közelében, körülbelül 500 méterre a várost a külvárossal összekötő autópályától egy erdős területen.

A holttestet még nem azonosították, de megállapították, hogy

körülbelül egy hete feküdhetett a föld alatt, és még élhetett, amikor oda került.

Negyven év körülinek látszik, melegítőt viselt. Az egyik zsebében egy aranyláncot, a fején pedig több kisebb sérülést találtak. Bár valószínűleg próbálkozott, de nem tudott kiszabadulni a gödörből.

A holttestét igazságügyi orvosszakértőhöz küldték, aminek az eredményre várnak. 

Egy hónappal ezelőtt egy ukrán faluban, Maryanskében történt hasonló eset.

Egy nőnek saját magának kellett megásnia a sírját, majd kiszabadítania magát, miután részeg szomszédjai megverték, és élve eltemették. Az 57 éves Nina Rudchenkonak súlyos sérülései maradtak hátra az eset után,

többek között állkapocs-és orrcsontt törést szenvedett - ahogy az Origo is megírta.

Szó szerint kikaparta magát a saját sírjából.

A helyi hírek szerint Nina egyedül volt otthon, amikor a szomszédban lakó részeg testvérpár rátörte az ajtót. 

Forrás: Shutterstock

A 27 és 30 éves férfiak egy baseball ütővel estek neki az asszonynak, majd két óra hosszán keresztül kínozták, amitől a nő elvesztette az eszméletét. A mozdulatlan nőt a tetemtőbe vonszolták és vízzel lelocsolták. Amikor feleszmélt, a fivérek arra kényszerítették, hogy ássa meg a saját sírját, majd feküdjön bele. 

Arccal lefelé feküdtem a sírban, mire a két férfi elkezdett betemetni. Én mindkét kezemmel befedtem az arcomat, hogy némi levegőhöz jussak. Azok eközben nevetgéltek, és arról beszéltek, hogy meg fogják ölni a családomat is. Miután befejezték, azon tűnődtek, meghaltam-e már, majd idővel elmentek

- idézte fel az asszony a borzalmas emlékeket.