A szabad ég alatt, egy téren szexelt egy fiatal pár szerdán este Privigyén - számolt be a szlovákiai JOJ TV riportja alapján a Paraméter.sk felvidéki hírportál.

A térfigyelő kamerákat kezelő rendőrségi operátor egy gyanúsan viselkedő párosra figyelt fel a Szabadság téren szerda késő este. Miután a felvételek alapján megállapították, hogy a fiatal pár épp szexuális kapcsolatot létesített a nyílt ég alatt, a rendőrök azonnal a helyszínre siettek. 

Az igazoltatásnál kiderült, hogy a lány mindössze 12 éves, a partnere pedig azonnal beismerte, hogy a rendőrök megérkezése előtt szexeltek.

Mint az a riportból kiderült, a privigyei rendőrök öt nappal korábban már összefutottak a párossal. Akkor a fiatalember azt állította, hogy a lány csak egy barátnője. Miután a rendőrök figyelmeztették, hogy a lány mindössze 12 éves, a fiatal férfi állítólag első látszatra nagyon meglepődött, majd közölte a járőrökkel, hogy nem szeretne a lánnyal semmilyen komolyabb kapcsolatot.

Ennek ellenére napokkal később már a főtéren szexeltek.

IllusztrációForrás: Facebook/ Polícia SR

A szlovák rendőrség szexuális visszaélés különösen súlyos bűncselekménye ügyében indított eljárást, és indítványozták a fiatal férfi előzetes letartóztatását. Mivel tettét veszélyhelyzet ideje alatt követte el, 15-től 25 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti a fiatembert - nyilatkozta a JOJ TV-nek a Trencséni Kerületi Rendőrfőkapitányság illetékese.