A női holttestekkel való közösülésért letartóztatott férfi a nagybátyja asszisztense volt egy kórházi hullaházban Dakkában, Banglades fővárosában - számolt be a Daily Star.

A 20 éves Munna Vhakta valószínűleg nekrofil, amely pszichológiai kórban szenvedő személyek szexuálisan vonzódnak a holttestekhez. A férfit azután tartóztatták le, hogy DNS-vizsgálatot végeztek egy holttesten a Shaheed Suhrawardy Egyetemi Kórház hullaházában.

Munna Vhakta már két éve dolgozott a kórház hullaházában a nagybátyja, Jatan Kumar mellett. A hatóságok tájékoztatása szerint az asszisztens 2019 márciusa és ez év augusztusa között közösült a női holttestekkel.

Munna Vhakta azzal bukott le, hogy spermáját megtalálták a holttestek vaginájának mélyebb részein. Majd egy labor vizsgálattal megállapították, hogy az utolsó öt esetben azonos személytől származó spermiumról van szó.

 Miután a hatóság megvizsgálta a hullaházi alkalmazottak beosztását felfedezték, hogy

a holttestekkel mindenesetben, akkor közösültek, amikor Munna Vhakta éjszakára volt beosztva.

Ezért letartóztatták a hullaházi asszisztenst és DNS mintát vettek tőle, amely során megállapították, hogy megegyezik a holttestekben talált sperma DNS-ével.