Kate Hudson és testvére, Oliver Hudson is csatlakozott a Nanushka-rajongók köréhez. A világhírű testvérpár közös fotókon mutatta meg, milyen jól állnak nekik is a magyar tervező darabjai - írja a Bors.

12 millió követővel rendelkező Instagram-oldalán mutatta meg Kate Hudson, hogy bombaformában van. A háromgyerekes amerikai színésznő azonban most nem egyedül, hanem szintén ismert testvérével, Oliverrel állt a kamerák elé.

Forrás: Bors

A fotók különlegessége, hogy a testvérpár a magyar divatmárka, Nanushka darabjait választotta a fotózásra. A rendkívül jó hangulatú, vidám képeken Kate egy kígyómintás jacquard nadrágot visel hozzáillő felsővel, míg testvére a 2020-as Fall-Winter kollekciójából választott olyan ruhadarabokat, melyek újrahasznosított anyagot tartalmaznak.

Forrás: Bors

Mint arra a Bors felhívja a figyelmet, nem ez volt az első eset, hogy világsztárok a Nanushka márka mellett teszik le a voksukat. Korábban például már Emma Watson vagy Jennifer Lawrence is a magyar tervező ruháit választotta egy-egy fotózásnál.