Harry herceg felesége egy New York Timesban közölt cikkében számolt be a nyáron történt a tragikus eseményről - írta a Guardian.

A beszámoló szerint Meghan Markle idén júliusban vetélt el, amikor férjével Harryvel Los Angelesben tartózkodtak.

Meghan Markle sussexi hercegnéForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A tragédia napja átlagosan indult Meghan az elsőszülött fiára Archie-ra vigyázott, majd a következők történtek: Miután kicseréltem a pelenkáját egy éles szúrást éreztem a hasamban. A padlóra estem a karomban vele [fiával, Archie-val], és egy altató dalt dúdoltam, hogy őt és magamat is megnyugtassam. A vidám dallam teljesen ellentétben volt azzal az érzésemmel, hogy valami nincs rendben. Ahogy az elsőszülött gyermekemet szorítottam, tudtam, hogy éppen elvesztem a másodikat.

Néhány órával később Meghan kórházba szállították kivizsgálásra, ahol az orvosok megerősítettek, hogy elvetélt. A megrázó eseményt a következőként írta le: A kórházi ágyban feküdtem és a férjem kezét fogtam. Éreztem a tenyere nyirkosságát és megcsókoltam a könnyeinktől nedves bütykeit. Közben pedig üveges tekintettel bámultam a hideg fehér falra. Próbáltam elképzelni azt, hogy miképp fogunk felépülni ebből.