Megölte rokonait egy fiatal, miután frissen szabadult a börtönből

Vágólapra másolva!
Lelőtte négy rokonát, köztük két gyereket is egy alaszkai fiatal férfi hétfőn, egy héttel az után, hogy kiengedték a börtönből, ahová azért került be, mert korábban is rátámadt már a családtagjaira.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Malachi Maxon ellopott egy félautomata pisztolyt, amellyel először szintén

18 éves unokatestvérére, Cody Roehl-re lőtt délután 3 körül, majd 3 óra 13 perckor hívta a rendőröket, és azt állította, hogy Roehl öngyilkos lett.

Maxon ezután egy autót lopott, és elmenekült otthonról. Magával vitte a fegyvert is. Egészen a nagynénje házáig ment, majd betört a lakásukba. A kezében lévő pisztollyal

lelőtte a 43 éves nagynénjét, Kimora Bustert, és unokatestvéreit, a hétéves Ellison Bustert, és a tízéves Sienna Bustert. A két gyerek már a helyszínen meghalt, nagynénje pedig röviddel az után, hogy kórházba szállították. A legkisebb gyerek, egy 6 éves "AB" néven emlegetett fiú túlélte a támadást, noha Maxon őt is megpróbálta lelőni, de nem találta el.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, látták, hogy az ablak be van törve, bent a házban több golyót is találtak abban az ágyban, ahol Ellison és testvére, AB feküdt, ami azt bizonyítja, hogy Maxon többször is mellélőtt, mire egyiküket eltalálta.

A 18 éves fiatal november 23-án szabadult a börtönből, azonban továbbra is bűnügyi őrizetben volt, a rendőrök a rajta lévő nyomkövető alapján találták meg.

Amikor elfogták, a lábán több, üvegszilánk okozta sérülést is felfedeztek, melyet a betöréskor szenvedett el. A térfigyelő kamera rögzítette az üvegtörés és a lövöldözés hangjait is.

A fiút ismét letartóztatták, ez alkalommal fegyverlopás, autólopás, gyilkosság, illetve gyilkossági kísérlet miatt - írja a FoxNews.