A gazdája munkahelyén bukkant fel egy közel három hete elveszett kutya

June Rountree,
Abby, az örökre elveszettnek hitt kutya, June Rountree, a gazdája és Danielle Robinette, annak a Walmartnak a másik dolgozója, ahol előkerült a kutya.
Vágólapra másolva!
A hűséges kutya sose járt korábban a szupermarketben, ahol a gazdája dolgozik. Szinte csodával határos módon mégis oda sétált be, miközben keresse gazdáját - számolt be a Daily Star.
Vágólapra másolva!

June Rountree labrador-pitbull keverék kutyája 20 nappal korábban tűnt el otthonából, ahol a gazdái csak az elszakadt láncát találták.

Abby, az örökre elveszettnek hitt kutya, June Rountree, a gazdája és Danielle Robinette, annak a Walmartnak a másik dolgozója, ahol előkerült a kutya. Forrás: Facebook

Rountree ezt követően szinte minden este körbekérdezett a szomszédoknál és a közeli menhelyen, hogy nem látták-e a négy éves Abbyt. Sajnos a keresés minden alkalommal sikertelenül zárult és a gazdi már kezdte elveszteni a reményt, hogy valaha láthatja-e még a kutyát.

Mégis csoda történt: Abby pont abban a Walmartban bukkant fel, ahol a gazdája pénztárosként dolgozik.

Először Danielle Robinette, a szupermarket vevőszolgálatosa vette észre Abbyt, aki szerint úgy

Nemsokkal később Rountree is meglátta a kutyáját, aki nem tudott hinni a szemének:

Egyelőre senki sem tudja, hogy hol volt Abby az eltűnését követő 20 napban. Fontos kiemelni azt is, hogy a gazdája sosem vitte be a munkahelyére a kutyát, csupán a környéken sétált vele néhányszor.