Egy anya azért tetováltatta ikrei közül az egyiket, hogy meg tudják különböztetni őket. A 31 éves nőnek sok év próbálkozás után születtek meg a gyerekei. Az egyik kezelésre szorul, ezért történhetett a baj. A nő a történetét a Redditen osztotta meg.

Adam és Jack 5 év próbálkozás után mesterségesen fogant meg. Az egyik fiúnak, Jacknek heti egy alkalommal injekciót kellett kapnia, amit később majd tablettákra cserélhetnek. Amikor az anya visszament dolgozni az anyósa vigyázott a gyerekekre, ekkor történt a baj. A nő ugyanis nem Jacknek, hanem Adamnek adta be az injekciót. A két gyereket a nő és férje is néha összetévesztette, mint ahogy mindenki. Az eset után azonnal hívták a 911-et és kórházba vitték a csecsemőt, ahol azonnal megkapta a megfelelő gyógyszert.

Az anyát a kórházban megnyugtatták, hogy a kisfiú élete nem volt veszélyben, mert a legrosszabb esetben is pár napos hasmenést okozott volna a lassan ható gyógyszer.

Az eset után inkább óvodába kerültek a gyerekek, és nem kerültek vissza a nagymamához. Illetve az orvosok javaslatára az egyik gyerek bőrére tetováltak egy pici, de jól láthatható foltot, hogy a továbbiakban meg tudják különböztetni őket. 

Az anyós eléggé kiborult a történtek miatt, ekkor menye letette a földre a két gyereket és mondta neki, hogy vegye fel Jacket és keresse meg a tetoválást, amit még 20 perc után sem talált meg - írja a Daily Star. 

Az anya döntése megosztotta az embereket, egyesek szerint túl messzire ment a tetoválással, mások megértőbbek voltak.