London baloldali alpolgármestere a saját fülzsírját ette meg – videó

Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatt a londoni városvezetés a lehető legtöbb munkafolyamatot átköltöztette az online térbe. A közgyűléseket például már hónapok óta nyilvános videokonferenciák keretein belül tarják meg. Ezért is mehetett híre annak, hogy a csütörtöki ülésen a radikális baloldali, pakisztáni muszlim migráns hátterű Sadiq Khan londoni polgármester egyik helyettese, az 55 éves Jules Pipe megette a saját fülzsírját – közölte a Ripost a Daily Mailre hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A közgyűlésen éppen London Goodsyard nevű negyedének 800 millió fontos fejlesztéséről vitatkoztak a képviselők, amikor a munkaügyekért felelős alpolgármester valami furcsa és megmagyarázhatatlan oknál fogva a fülváladékából kezdett enni.

A baloldali politikus a szemüvege szárát használta evőeszköznek, amit több centi mélyen dugott a jobb fülébe. A fülzsírt Jules Pipe megszagolta, majd leette a szemüvegéről.

Miután híre ment a gyomorforgató jelenetnek, a közgyűlésről készült videó egyszerűen eltűnt a brit főváros hivatalos honlapjáról. Egy meg nem nevezett londoni lakos azonban még időben lementette a felvételt, ami aztán futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon.

- fogalmazott a videót kiszivárogtató férfi a sajtónak.

Jules Pipe később azzal magyarázta a történteket, hogy az ekcémája miatt nagyon viszketett a füle.

Azt viszont nem magyarázta meg, hogy mi szükség volt a fülzsírmirigyei váladékának elfogyasztására.