Halálra gázoltak egy minigolfozó testvérpárt Floridában

Vágólapra másolva!
A Kentucky államból származó család múlt hét végén rokonokat látogatott meg a floridai Panama City Beach-ben. A gyerekek péntek délután épp a házhoz közeli minigolfpályán játszottak, amikor egy teherautó eddig ismeretlen okból nagy sebességgel letért az útról, és elgázolta őket - számolt be a családi tragédiáról a CBSNEWS. 
Vágólapra másolva!

A 4 éves kisfiú, Baylor azonnal szörnyethalt a helyszínen, a 6 éves nővére Addie a kórházba szállítás után nem sokkal halt bele a súlyos sérüléseibe.

Mint írták, érthető módon a szülők teljesen összeomlottak.

- nyilatkozta megtörten a meghalt gyerekek édesanyja, Lauren Kirchgessner, aki hozzátette, végtelenül hálás az ország minden tájáról érkező rengeteg részvétnyilvánításért, támogató üzenetért, és mindenfajta egyébb felajánlásért.

A Panama City Beach-i rendőrség sajtóközleményében egyelőre csak annnyit közölt, hogy

még tart a vizsgálata annak, hogy a sofőr, Scott Donaldson miért veszítette el uralmát a gépjárműve felett, azaz mi okozta pontosan a tragédiát.

Az egyik amerikai jótékonysági alapítvány, a GoFundMe gyűjtést is indított a szülők megsegítésére. Pár nap alatt 175 ezer dollár (51 millió forint) gyűlt össze a Lauren és férje, Matt Kirchgessnernek létrehozott számlán.