Szexi, bikinis képei miatt rúgták ki az orosz Nemzeti Gárdából - állítja Anna Hramcova, aki korábban szépségversenyt is nyert. A nő fellebbezni fog a döntés ellen.

A bikinis képei miatt féltékenyek voltak rá ezért rúgták ki az orosz Nemzeti Gárda soraiból - állítja a 32 éves nő, akitavaly nyerte el az orosz biztonsági erők legszebb alkalmazottja címet, emiatt pedig szerinte a testületben dolgozó kolláganői féltékenyek voltak rá.

A hivatalos indoklás szerint azonban Hramcovát azért menesztették, mert közzétett egy videót, amin látható volt a szolgálati helység, ahol dolgozott, ezzel pedig szabályt sértett.

Az azóta törölt videót a nő szerint mindössze néhányan látták a szülővárosában Jekatyerinburgban. A profilján elérhetőek voltak a finteszversenyeken készült bikinis képei is, és Hramcova szerint ezek válthattak ki féltékenységet a kolléganőiből, akik sokkal "keményebben beszéltek vele ezután".

Hramcova rendvédelmi családból származik, az apja 30 évig szolgált katonaként, majd rendőrként és az édeasanyja is egyenruhás. Mint mondta, büszke rá, hogy folytatta a családi hagyományt. A nő azt is elmondta, hogy fellebezni fog a döntés ellen.