Kizárhatták a házból éjszakára, meghalt a kislány

fagy hideg Salgótarján
Salgótarján, 2020. november 22. Ágakra fagyott jég a Sátormegi-patakban Salgótarján közelében 2020. november 22-én. A térségben hajnalban több helyen mínusz 9 Celsius-fok körüli hideget mértek. MTI/Komka Péter
Vágólapra másolva!
Meghalt egy hároméves kislány Oroszországban, miután egy egész éjszakát a házuk fűtetlen előszobájában töltött, miközben kint mínusz 15 fok volt. Az anya azt állítja baleset történt, de lehet, hogy a kicsit direkt zárták ki a házból.
Vágólapra másolva!

Holtan találta meg az anyja a hároméves Angelina Kuleshovát az oroszországi Satka városban található házuk előszobájában december 5-én reggel - írja a Daily Star. A kislány kihűlt a mínusz 15 fokos hidegben.

A cikk szerint előző este a kislány húgának első születésnapját ünnepelte a család. A gyerek anyja azt állítja, hogy az összejövetel után Angelinát lefektették aludni, majd ők is elaludtak, a kislányt pedig reggel a hideg előszobában találták meg.

A nő szerint a kislány hajlamos volt az alvajárásra,

így szerinte éjszaka kimehetett az előszobába, ahonnan nem tudott már visszatérni a házba, mert nem találta meg a kilincset.

Egy helyi lap azonban azt írja, hogy a kislányt direkt rakták ki az előszobába a szülei, miután a születésnapi összejövetel részegeskedésbe csapott át, és a kislány egyszerűen "útban volt".

A nő tagadja ezeket a vádakat, szerinte baleset történt, és egy helyi nyomozó is azt állította, hogy a vizsgálatok szerint a kislány egyedül hagyta el a házat. Az anyát pszichológusok fogják vizsgálni, hogy kiderítsék az igazat, addig is a kisebb gyereküket állami gondozásba vették.