Előbb bántalmazott egy idős párt, majd elütött egy rendőrt a brit férfi - videó

elütött rendőr parkoló Anglia
Vágólapra másolva!
Előbb bántalmazott egy idős párt, majd elütött egy rendőrtisztet egy brit férfi egy áruház parkolójában. Az esetről felvétel is készült.
Vágólapra másolva!

Elütött egy rendőrt egy szupermarket parkolójában egy brit férfi, miután szóváltásba került egy idősebb párral. Az esetről egy videófelvételt is megosztott a rendőrség - írja a Daily Mail. A cikk szerint

a 30 éves Damien Price-t hat év börtönre ítélték.

Az eset még márciusban történt Exeterben: a férfi autójával szembekerült egy idősebb pár rossz irányba közlekedő autójával egy egyirányú parkolóban. A férfi először az ablakon keresztül kezdett kiabálni a párral, és nem volt hajlandó odébb állni. Price végül megfordult, majd kipattant az autójából és odalépett a pár kocsijához,

kihúzta a sluszkulcsot és eldobta. A férfit az ablakon keresztül arcon ütötte majd visszaszállt a saját kocsijába és belehajtott az idős pár autójába.

Ezután Price el akarta hagyni a parkolót, de ebben az ott lévő járókelők megpróbálták megakadályozni. Ekkora már a helyszínre ért Alex Howden őrmester is, aki felszólította Price-t hogy adja át neki az autója slusszkulcsát.

A férfi azonban úgy döntött inkább megpróbál meglépni a hatóságok elől:

gázt adott, és előbb felborított egy bevásárlókocsit, majd elütötte az előtte álló rendőrtisztet,

akinek eltört a lába és fejsérülést is szenvedett. A férfit ezután sikerült megállítani és letartóztatni.

Damien Pricet a bíróság hat és fél év börtönre ítélte, és tíz évre eltiltották a vezetéstől.