A válláig sem ér a fiúnak. Ezzel védekezett a bíróságon az a férjezett tanárnő, akit azzal vádolnak, hogy szexelt az egyik kamasz diákjával. A nőt korábban már elítélték amiatt, mert olyan videót küldött magáról a diáknak, amin maszturbál - írja a Bors.

A 35 éves, brit Kandice Barbert azzal vádolják, hogy

lefeküdt az egyik 15 éves diákjával egy mezőn,

és még kétszer volt köztük szexuális kapcsolat. Mindez 2018-ban történt. A nőt tavaly már elítélték azért, mert egy olyan videót küldött a fiúnak, amiben meztelenül maszturbál az ágyán, miközben szexjátékok veszik körül. Most azért kell felelnie a bíróságon, mert a már 18 éves diák azt állítja, hogy lefeküdtek a tanárnővel, kétszer a tizenhatodik szülinapja előtt és egyszer utána is, de a pontos idejét nem tudta megmondani.

A bíróságon a nő ügyvédje ezeket a kérdéseket tette fel a fiúnak: Azt te is elfogadod, hogy Barber egészen alacsony, körülbelül 150 centi magas, nem igaz? És te már akkor is jóval magasabb voltál nála, ugye? Azt mondod, szerinted a válladat se érte volna el már akkoriban sem, vagy igen?- idézte a Bors a Metro cikkét.

 Mindezt tette azért, mert az ügyvéd érvelése szerint ilyen magasságkülönbségnél nem lehetséges a kutyapóz.

Az ügyész arról beszélt, hogy a fiú elmondta, hogy kicsit le kellett guggolni, behajlítani a térdét, hogy alacsonyabb legyen.

Aztán arra terelődött a szó a tárgyalóteremben, hogy később a fiú megzsarolta a tanárnőt, hogy elmondja az igazgatónőnek, mi történt,

ha nem találkoznak többet, tönkreteszi a karrierjét és a családját.

A nő ügyvédje azt állította, hogy a fiú a nő megszállottja lett és vitáztak is emiatt egyszer telefonon, amikor megmondta neki, hogy hagyja békén és kinyomta a hívást. A fiú és védője ezzel szemben azt állítják, hogy a tanárnő kezdeményezett és ő mondta, hogy a mezőre menjenek szexelni, ahol nem láthatja őket senki.

A nő egyelőre mindent tagad, állítólag arra kérte a fiút, hogy törölje ki az üzeneteiket, de ennek ellenére párat lementett, amiket a bíróságon is bemutattak. Egy üzenetet fel is olvastak, amiben a tanárnő azzal fenyegeti meg a fiút, hogy ha bárkinek beszél arról, mi történt köztük, erőszakkal fogja vádolni. A tárgyalás folytatódik.