Hatalmas illegális bulit számoltak fel a rendőrök Londonban – videó

Vágólapra másolva!
Több száz ember bulizott illegálisan Londonban vasárnap hajnalban. A rendőrség rajtuk ütött, és több embert is megbírságoltak. A bírságok végösszege meghaladta a 15 ezer fontot.
Vágólapra másolva!

A rendőrség vasárnap hajnali fél 2 körül hatolt be egy raktárba Kelet-Londonban, ahol több száz ember bulizott együtt illegálisan. A szervezők belülről lakatolták le az ajtókat, így a tömeg a kerítésen át próbált menekülni, amikor a rendőrök behatoltak.

Összesen 78 embert bírságoltak meg, fejenként 200 fontos (80 ezer forint) büntetést kaptak, ami így összesen 15 600 font (6 millió forint)

– írja a Sky News.

Azért bírságolták meg az embereket, mert a koronavírus-járvány miatti intézkedések miatt nem szabadott volna részt venniük a bulin.

Roy Smith főfelügyelő elmondta, hogy azok az önző emberek, akik részt vesznek az ilyen és hasonló rendezvényeken, azok mind arra kényszerítik a rendőröket, hogy kockáztassák az életüket.

Egy nő, aki ott volt a bulin, de nem kapták el a rendőrök, a lapnak elmondta, hogy az egyik közösségi oldalon olvasott a buliról.

Elismerte, hogy nem kellett volna elmennie, és emiatt később bűnösnek is érezte magát.