A 31 éves Zeshaan Naqvi történelmet és társadalomtudományokat tanított egy New York-i lánygimnáziumban egészen vasárnapig. Aznap ugyanis kiderült, hogy egy kiskorú floridai lánnyal volt viszonya - írja a TheSun.

 Ahogy a férfi Floridába érkezett, egyenesen egy Tampa nevű városba ment, a lány lakóhelyére, ahol 

fölvette őt, és egy hotelszobába vitte éjjel fél 2-kor. 

A férfi lefoglalt egy jegyet, felszállt egy repülőgépre, és keresztülutazott az egész országon, hogy találkozzon egy kiskorúval, akivel előtte három hónapig beszélgetett az interneten

- írta a közleményében a Hillsborough megyei rendőrség.

Forrás: Google Earth

A rendőrök szerint Naqvi ezután visszavitte a lányt otthonába, majd aznap délután 1-kor újra találkozott vele.

A hotelszobában le is feküdt a tizenéves lánnyal. 

Nem győzünk csodálkozni azon, milyen hosszú utat képesek bejárni az ilyen szexragadozók, hogy megszerezzék, amit akarnak 

- mondta az egyik rendőr. 

A férfit még vasárnap hajnali 2-kor letartóztatták, majd a kihallgatásán azt mondta a rendőröknek, hogy tisztában volt vele, hogy a lány kiskorú.

A tettesForrás: Hillsborough Sheriff

A rendőrök úgy szereztek tudomást a bűncselekményről, hogy 

a lány anyja értesítette őket, amikor a gyereke elment otthonról egy idegen férfival. 

A rendőrök ezután közleményükben emlékeztették a szülőket, hogy legyenek fokozottan figyelmesek, amikor a gyerekük idegenekkel ismerkedik a neten, hogy elkerüljék a hasonló eseteket. 

A férfit az eset után elbocsátották munkahelyéről a bűnügyi vizsgálatok végéig. A férfinak hét rendbeli szexuális bűncselekmény miatt kell felelnie,  amiért interneten keresztül ismerkedett egy kiskorúval, majd találkozott és végül le is feküdt vele.