Saját férje ölhette meg a brazil influenszert

Eliane Ferreira Siolin influenszer gyilkosság Brazília
Vágólapra másolva!
A saját férje ölhette meg azt a brazil nfluenszert, aki merész videókat töltött fel magáról a TikTok-ra. A férfi ezután magával is végzett. A holttestüket a házuk hátsó kertjében találták meg.
Vágólapra másolva!

Holtan találtak Eliane Ferreira Siolin brazil influenszert és a férjét, Alejandro Antonio Aguilera Cantallupit a vidéki házuk hátsó kertjében január 24-én - írja a Daily Star. A helyi sajtó szerint a nővel a saját férje végezhetett, aki ezt követően öngyilkos lett.

A gyilkosságot a pár hét éves kislánya is végignézhette.

Gyakran veszekedtek a barátaik szerint

Eliane Ferreira Siolinnak közel 60 ezer követője volt a TikTok-on, ahol a nő gyakran osztott meg magáról merész felvételeket.

@elianesiolin

som original - Amanda Boscato

A helyi sajtó szerint a pár az egyik ilyen videó miatt veszhetett össze, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Analu Ferraz, rendőrtiszt annyit mondott, hogy a közeli barátaik szerint a pár gyakran veszekedett, akár nyilvános helyeken is.

A holttesteket a paraguayi határon fekvő fekvő Ponta Pora-beli házuk hátsó kertjében találták meg.

A 35 éves nő holtestén legalább 14 lövés nyoma volt, a jobb karját pedig eltörték.

41 éves férfit egyetlen lövés érte a fején. A rendőrök a helyszínen több töltényt és egy tartalék tárat is találtak, az ügyben jelenleg is nyomzonak.

A cikkben emlékeztetnek, hogy Brazíliában komoly gondott jelent a nők elleni erőszak. Mint írják, a brazil nők hetven százaléka szenved el valamilyen bántalmazást élete során.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!