Az orra eltávolítása után a "Black Alien" nevű francia férfi eltávolíttatta felső ajkait is

BLACK ALIEN
fekete csávó, aki műtéteket csinál magán
Vágólapra másolva!
Anthony Loffredo, ismertebb nevén Black Alien, folytatja a metamorfózist. Miután 2020 szeptemberében eltávolíttatta orrát, a 32 éves férfi amputáltatta ajkainak egy részét. Átalakulásáról folyamatosan beszámol Instagram oldalán , ahol, elmondása szerint a Black Alien projeknek a 20 százalékát már elvégezte. És 20 százalékos készültségnél már így néz ki.
Vágólapra másolva!

A Black Alien projekt miatt Anthony Loffredo már számos műtéten átesett. Az orrának eltávolítását például Spanyolországban végezték, mert ez a műtét Franciaországban tilos.

Az eddigi átalakulása 6 év alatt zajlott le: eltávolíttatta füleit, lemezeket helyeztetett a koponyájára, kettévágatta a nyelvét.

A műtétsorozat 26 éves korában kezdődött, meglátása szerint "későn kezdte az átalakulást, de annál gyorsabban". Mindig is vonzották a robotok, a gépek és gyerekkorában arról álmodozott, hogy ő is úgy nézzen ki, mint ezek a képződmények.

Ez egy olyan átalakulási folyamat, amely őt boldoggá teszi, vallotta Instagram oldalán. "Lehet, hogy nem hiszik el nekem, de amióta az átalakulás megkezdődött, én vagyok a legboldogabb ember a Földön" - biztosít mindenkit Anthony.