80 éves, rejtélyes levelekre bukkant egy pár házfelújítás közben

Vágólapra másolva!
Egy 80 éves, rejtélyes levelezésre bukkant egy angol pár a házuk felújítása közben. A levél két nő közötti üzenetváltást örökít meg, akiknek később megromolhatott kapcsolatuk.
Vágólapra másolva!

Georgia Walker és James Morris tavaly kezdtek bele a Worcestershire-ben található házuk felújításába - számol be az esetről a Daily Star.

Amikor azonban elkezdték a nappali mennyezetét elbontani, akkor egy különös kincsre bukkantak: egy 80 évvel ezelőtt íródott levelezésre.

A leveleket egy Gat nevű nő írta bátyja mennyasszonyának, Betty Rowe-nak. Ahogy Georga elkezdte olvasni a levelezést, világossá vált számára, hogy a kezdeti jó viszony később megromolhatott a két nő között, sőt vélhetően egy tervezett esküvő is elmaradt.

A gyűrűt is keresni kezdték

Ezt onnan lehet sejteni, hogy a tervezett nászt megbeszélték, később Gat már arról írt Bettynek, hogy szolgáltassa vissza a jegygyűrűt, amit a bátyjától kapott, mert szeretné eladni. A nő szintén visszakért "selymeket", amelyeket Betty eljegyzési ajándékként kapott az anyósától, "gondolván, hogy ragaszkodni fogsz Leslie-hez".

– mondta lapnak a Georgia.

Mint kidferült, a pár próbálta megkeresni a házban a levélben említett eljegyzési gyűrűt is, de ezt nem találták meg.

Georgia szerint azonban így is izgalmas volt, hogy a történelem egy kis darabját találták meg a házuk felújítása közben.