Rátámadt egy légiutas-kísérőre egy utas, mert nem akart maszkot viselni

Vágólapra másolva!
A férfi háromnegyed üveg vodkát ivott meg, mielőtt felszállt a gépre, ahol megbotránkoztató viselkedésével sokkolta utastársait és a személyzetet: összeveszett egy légiutas-kísérővel a kötelező maszkviselés miatt, egy nőt pedig simogatni és ölelgetni kezdett.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Daniel Hendry botrányt okozott agresszív viselkedésével egy repülőgép fedélzetén január 29-én. A férfi Teneriféből Manchesterbe akart eljutni.

Utazás előtt háromnegyed üveg vodkát megivott, majd megfenyegette a személyzetet, amiért maszkviselésre kötelezték. Fejbe is vágta a légiutas-kísérőt.

– fenyegette meg a férfi a stewardesst.

A férfi ezután ölelgetni és simogatni kezdte egy női utastársát.

A történtek miatt a pilóta több repülőtéren is megpróbált leszállni, de sikertelenül, mivel a koronavírus miatt a legtöbb zárva tart.

Végül a pilóta felgyorsította az utat, és 25 perccel korábban ért a célállomásra. Hendryt a leszállás után azonnal letartóztatták. Bizonyítékképpen szolgált tetteire, hogy az egyik utas mindenről felvételt készített.

Kijózanodása után a férfi beismerő vallomást tett. A személyzet bántalmazása miatt következő hónapban bíróság elé állítják – írja a Manchester Evening News.