A genderőrület miatt transzneműek nyerik meg a női versenyeket

athletics Horizontal
Nagy futást hozott a női 400 méteres gátfutás döntője
Vágólapra másolva!
Joe Biden, az Egyesült Államok demokrata elnöke hivatalának első napján elképesztő mennyiségű rendeletet írt alá, amelyek jelentős része Trump korábbi rendelkezéseit vonta vissza, semmisítette meg, de emellett kifejezetten nagy hangsúlyt fektetett a genderkérdésre is.
Vágólapra másolva!

A Hír TV is beszámolt róla, hogy Joe Biden a genderalapú diszkrimináció eltörlése érdekében azon kívül, hogy semlegesnemű mosdókat és öltözőket irányzott elő az állami intézményekben, azt is papírra vetette,

hogy a transznemű sportolók részt vehetnek a különböző sportesemények női megmérettetésein, ellehetetlenítve ezáltal a sikert a biológiai nők számára.

Christina Holcom, a Szabadság Védelmében Szövetség jogi tanácsadója a Newsmax tévécsatornának elmondta, hogy négy bátor női sportolót képvisel Connecticut államban, ahol két transznemű, biológiai értelemben férfi az elmúlt három évben 15 bajnoki címet nyert el női ellenfelei elől.

Joe diGenova volt washingtoni ügyész szintén botrányosnak tartja Joe Biden gendertörvényét.

„Ez teljes képtelenség, nem szabadna megengedni transznemű sportolóknak, hogy fiatal nők ellen szálljanak versenybe. Ha lehetővé akarják tenni a transzneműek számára a versenyt, akkor a többi transznemű ellen kellene versenyezniük, nem pedig fiatal nők ellen. Ez nemcsak igazságtalan, de ellentmond a természet törvényeinek. Azért nyernek, mert fiziológiailag máshogy vannak felépítve, erősebbek, nagyobbak az izmaik" - mondta.

A Newsmax vendége hozzáteszi, a nők évtizedekig küzdöttek azért, hogy ugyanolyan esélyekkel indulhassanak a sport világában, mint a férfiak. A mostani rendelkezés azonban mindezt az erőfeszítést semmissé teszi.