Megölte két lányát, aztán gúnyos hangon felhívta a feleségét

Vágólapra másolva!
Az 56 éves oklahomai David Kaser megölte lányait, a 19 éves Clarissa Kasert és a 14 éves Crystal "Grey" Kasert, majd magával is végzett. Előtte azonban még felhívta telefonon a feleségét, és gúnyosan megkérdezte, mit szólna ehhez.
Vágólapra másolva!

Kedd délután 1 körül egy nő értesítette a rendőröket Sand Springsből, hogy

a férje felhívta a munkahelyén, és közölte vele, hogy meg fogja ölni a lányaikat. A kétségbeesett asszony ezután fegyverlövést hallott a háttérből,

mire férje csúfolkodó hangon megkérdezte tőle:

A rendőrök a bejelentést követően próbálták elérni a férfit, de hiába. Ekkor

azonnal a helyszínre siettek, majd a lakásba érve mindhármukat holtan találták

- írja a Mirror.

A tragikus eset rendkívül sokkolta a rendőröket, hiszen mindössze

10 napja is történt egy családirtás ugyanabban az utcában. Akkor egy férfi leszúrta a feleségét és két lányát, majd saját magával is végzett.

- mondta az egyik rendőr.

Mindkét lány a helyi iskolába járt, Clarissa nemrég végezte el.

Sherry Durkee, a Sand Springs-i iskola igazgatója ezekkel a szavakkal emlékezett meg:

"Amint a közösségünknek sikerül valamennyire feldolgozni a történteket, minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy amiben lehet, támogatást és segítséget nyújtsunk. A legfontosabb dolognak tartjuk, hogy egymásra támaszkodhassunk, szeressük a szomszédunkat és a lehető legnagyobb mértékben támogassuk diákjainkat és családjainkat"

- tette hozzá.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegélyszámot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!