Rendszeresen megerőszakolta a francia filmsztár a kislányát

Vágólapra másolva!
Az egyik legismertebb francia film- és színpadi színész, Richard Berry lánya a nyilvánosság elé állt és bejelentette: apja rendszeresen megerőszakolta, amikor még nem volt 15 éves. A rendőrség Berryt kiskorú rendszeres megerőszakolásával és - hivatalos kifejezéssel - manipulálásával gyanúsítja. Coline Berryt, a lányát már kihallgatták, feltehetően a színészt előbb-utóbb őrizetbe veszik.
Vágólapra másolva!

Richard Berry mindent tagad, szerinte azért vádaskodik a lánya, mert nem tudja elviselni, hogy a most 71 éves színésznek új élete van, mindene a 6 éves kislánya, és erre féltékeny a harmincegynéhány éves nagylánya. Ráadásul szerinte rossz hatással volt rá, hogy az újságok sokat írnak a vérfertőzésekről.

Richard Berry rendszeresen politizál az újságokban, magát meggyőződéses baloldalinak mondja, részt vett Francois Hollande szocialista elnök kampányában is. Igen gyakran pózol mint jótékonykodó színész is. A kilencvenes években a francia Oscarra jelölték (César), hosszú ideig vezető tagja volt a magyar Nemzeti Színháznak megfelelő Comédie-Francaise-nek, azaz - művészi értelemben - igen sikeres ember. Mostanáig mindenképpen az volt.

Coline Berry most, és apjával gyerekkorában Forrás: Youtube

A színész akkori felesége egyébként megerősítette, hogy a lány igazat mond.