Nő lett a házas, 130 kilós amerikai pankrátor - videó

Vágólapra másolva!
Tyler Reks, az USA WWE 130 kilós pankrátora hat napja Instagram oldalán jelentette be, hogy ő valójában nő és a neve mostantól Gabbi Tuft.
Vágólapra másolva!

Tylert az Instagram oldalán közzétett vallomásában arról beszélt, hogy eddig félelemben élt és őrizte ezt a titkot, de most már büszkén megmutatja és vállalja magát. Tylerrel és feleségével Billy Bush amerikai újságíró nemrég interjút is készített, amely során

a mostmár Gabbi néven ismert pankrátor szőke parókát vett fel, kisminkelte és kirúzsozta magát, így ült felesége mellé.

Az interjú során kiderült az Amerikában országszerte ismert pankrátorról, hogy eddig nagyjából 15 ember tudott a „titkáról", közöttük a felesége is. Eddig életük napi rutinját képezte, hogy amikor kilencéves kislányuk aludni ment, Tyler, azaz most már Gabi, női ruhákba öltözött felesége tudtával.

Forrás: Origo

A házaspár élete az átváltozás óta látszólag zavartalanul folytatódik, vallják a riportban, azonban Tyler hozzáfűzi, hogy „olyan viszonyban" nincsenek már a feleségével,

mert a felesége nem szereti a „nőket". Amíg régi életében férfias külsővel bírt, addig rendben ment a házasélet, de amióta „nőies nő" lett, azóta a kapcsolatukból hiányzik a szexualitás, mondta az ex pankrátor.