Videón, ahogy egy dühös vevő letépi az amerikai gyorsétteremlánc eladójának a maszkját

Vágólapra másolva!
Az egyik videómegosztó oldalra nemrég felkerült egy felvétel, amelyen az látszik, ahogy az egyik kaliforniai gyorsétteremben egy vitát követően a felbőszült vásárló rátámad az eladóra, és letépi annak maszkját, majd mint aki jól végezte dolgát, távozik a gyorsétteremből - számolt be az incidensről a FOX NEWS.
Vágólapra másolva!

A TikTokra pár napja került ki a kaliforniai Orange megyében január végén történt incidensről készült felvétel, amelyet már több mint másfél millióan néztek meg. A felvételen látható nő

azért kapta fel a vizet, mert az eladónő kifelejtett a reggeli csomagjából egy burritót.

A vásárló először jól hallhatóan az alkalmazott nevét követeli, mondván, hogy feljelenthesse. Látva az egyre vehemensebben fellépő vevőt, az eladó a pultból inkább hátravonul, de a nő utána eredt.

Az is jól látszik, hogy arcon üti az eladót, majd egy mozdulattal letépi annak a maszkját.

Ekkor lépett közbe, illetve kelt kolléganője védelmére az étterem egyik férfi alkalmazottja. Majd a vevő, miután kiadta a dühét, sarkon fordult, és kisétált az ajtón.

@daze_5683

Karen’s of Orange County, apparently this was over a breakfast burrito they forgot to put in ♀️ #fyp#mcdonalds

♬ original sound - Deicy C

Az étterem vezetője a történtek után kihívta ugyan a rendőrséget, de mire azok kiértek, a vevőnek már hűlt helye volt. A rendőrök meghallgatták a sértett eladót, aki végül úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést, így hivatalosan nem indítottak eljárást az ügyben.

A videómegosztón viszont már 1 millió 700 ezerhez közelít a megtekintések száma,

és az ismeretlen nőre valóságos negatívkomment-cunamit zúdítottak a felhasználók.